Baziran Forum

درخواست تعویض نام فروشگاه

Share/Bookmark: Add this Thread to Digg Digg   Add this Thread to StumbleUpon Stumble Upon   Add this Thread to Del.icio.us Del.icio.us   Add this Thread to Reddit Reddit   Add this Thread to Facebook Facebook
RE: درخواست تعويض نام فروشگاه
by upejgpfw on Sat, Dec 31 2011 7:49 AM
1
upejgpfw
Guest
by ijlmpgbi on Sat, Dec 31 2011 7:49 AM
<p align="right">کاربر گرامي</p><p align="right">احتراماً به اطلاع مي رساند چنانچه سرويس ارسال فروشگاه شما از طريق پست نباشد امکان تغيير نام آن وجود دارد</p><p align="right">در صورت تمايل نام مورد نظر خود را به پشتيباني بازيران اعلام نماييد</p><p align="right">پشتيباني بازيران</p><p align="right"><span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_DataList1_ctl00_LabelBuddy"></span> </p>
ijlmpgbi
Guest
by ijlmpgbi on Sat, Dec 31 2011 7:49 AM
<p align="right">کاربر گرامي</p><p align="right">احتراماً به اطلاع مي رساند چنانچه سرويس ارسال فروشگاه شما از طريق پست نباشد امکان تغيير نام آن وجود دارد</p><p align="right">در صورت تمايل نام مورد نظر خود&nbsp;را به پشتيباني بازيران اعلام نماييد</p><p align="right">پشتيباني بازيران</p><p align="right"><span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_DataList1_ctl00_LabelBuddy"></span>&nbsp;</p>
ijlmpgbi
Guest
by anhmajeh on Sat, Dec 31 2011 7:49 AM
سلام ميخواستم بپرسم ميتونم اسم فروشگاه رو عوض کنم. چون قصد دارم محصولاتي رو وارد فروشگاه کنم که با اسم فروشگاه کمي نا متجانس هست. مرسي
anhmajeh
Guest
by upejgpfw on Sat, Dec 31 2011 7:49 AM
1
upejgpfw
Guest
پاسخ بازیران
by Support on Mon, Apr 18 2011 9:03 AM
Last Edit: Mon, Apr 18 2011 9:03 AM

کاربر گرامی

احتراماً به اطلاع می رساند چنانچه سرویس ارسال فروشگاه شما از طریق پست نباشد امکان تغییر نام آن وجود دارد

در صورت تمایل نام مورد نظر خود را به پشتیبانی بازیران اعلام نمایید

پشتیبانی بازیران

Support
درخواست تعویض نام فروشگاه
by Karimi on Mon, Apr 18 2011 9:03 AM
Last Edit: Mon, Apr 18 2011 9:03 AM
سلام میخواستم بپرسم میتونم اسم فروشگاه رو عوض کنم. چون قصد دارم محصولاتی رو وارد فروشگاه کنم که با اسم فروشگاه کمی نا متجانس هست. مرسی
Guest