Baziran Forum

Forum Topics > فروشگاههاي بازيران / Baziran Shops > بنده فروشگاه دارم و فقط سرویس پستی نیازمندم > Post a Reply to this Thread

بنده فروشگاه دارم و فقط سرویس پستی نیازمندم

Share/Bookmark: Add this Thread to Digg Digg   Add this Thread to StumbleUpon Stumble Upon   Add this Thread to Del.icio.us Del.icio.us   Add this Thread to Reddit Reddit   Add this Thread to Facebook Facebook
پاسخ بازيران
by Support on Tue, Jan 11 2011 2:19 PM
Last Edit: Tue, Jan 11 2011 2:19 PM

كاربر گرامي

اين امكان براي سايت شما فراهم مي باشد، خواهشمند است در بازيران ثبت نام نموده و به صفحه پرداخت كارمزدهاي بازيران مراجعه نموده و كارمزد مربوط به فعالسازي سرويس ارسال پستي كالا را كه در حال حاضر مبلغ 60 هزار تومان مي باشد در فيلد مربوطه وارد نموده و با كليك بر روي دكمه پرداخت آنلاين بصورت اينترنتي پرداخت نماييد

خواهشمند است پس از پرداخت كارمزد، اطلاعات مربوط به فروشگاه خود را كه شامل نام و آدرس سايت فروشگاه، تلفن و آدرس پستي فروشگاه مي باشد از طريق ايميل به پشتيباني بازيران ارسال نماييد تا اقدامات مربوط به معرفي فروشگاه شما به شركت پست صورت گيرد

پشتيباني بازيران

Support
بنده فروشگاه دارم و فقط سرویس پستی نیازمندم
by saleh on Tue, Jan 11 2011 2:19 PM
Last Edit: Tue, Jan 11 2011 2:19 PM
با سلام بنده فروشگاه دارم و فقط سرویس پستی نیازمندم در صورت توافق اعلام کنید و شماره حساب برای پرداخت 60.000 تومان هزینه سرویس پستی بازیران برای من ارسال کنید تا واریز کنم با تشکر user: wahid22
Guest