Baziran Forum

sms

Share/Bookmark: Add this Thread to Digg Digg   Add this Thread to StumbleUpon Stumble Upon   Add this Thread to Del.icio.us Del.icio.us   Add this Thread to Reddit Reddit   Add this Thread to Facebook Facebook
RE: sms
by rafshjng on Wed, Jan 26 2011 3:59 PM
سلام چگونه مي توانم از خدمات sms سايت استفاده کنم اين سيستم در سايت شما فعال مي باشد
rafshjng
Guest
RE: sms
by fumydbha on Wed, Jan 26 2011 3:59 PM
<div align="right"><div align="right">كاربر گرامي<br><br>براي فعالسازي <b>سرويس اس ام اس بازيران</b>، به صفحه <a href="http://books.baziran.com/registration/index1.aspx?po=1">ويرايش اطلاعات شخصي</a> خود در بازيران من مراجعه نماييد<br>در
صفحه اعلام شده شماره موبايل خود را در فيلد موبايل وارد نموده و بر روي
لينك&nbsp; فعالسازي&nbsp; اس ام اس كليك كنيد، در صفحه بعد، كد فعالسازي ارسال شده
توسط بازيران به گوشي خود را در قسمت مورد نظر وارد نماييد<br><br>با فعالسازي اين سرويس بازيران در موارد زير شما را از طريق اس ام اس مطلع خواهد نمود <br><br><b>-&nbsp; كالاي شما در بازيران به فروش برود<br>- وجه كالاي فروش رفته از طريق سرويس پرداخت آنلاين امن بازيران به حساب شما واريز گردد<br>- شما در حراج كالايي شركت كرده باشيد، و برنده حراج شويد<br>- رمز عبور خود را فراموش كرده باشيد و درخواست رمز عبور جديد كنيد</b><br><br><br>پشتيباني بازيران<br></div></div>
fumydbha
Guest
پاسخ بازيران
by Support on Wed, Jan 19 2011 2:09 PM
Last Edit: Wed, Jan 19 2011 2:09 PM
كاربر گرامي

براي فعالسازي سرويس اس ام اس بازيران، به صفحه ويرايش اطلاعات شخصي خود در بازيران من مراجعه نماييد
در
صفحه اعلام شده شماره موبايل خود را در فيلد موبايل وارد نموده و بر روي
لينك  فعالسازي  اس ام اس كليك كنيد، در صفحه بعد، كد فعالسازي ارسال شده
توسط بازيران به گوشي خود را در قسمت مورد نظر وارد نماييد

با فعالسازي اين سرويس بازيران در موارد زير شما را از طريق اس ام اس مطلع خواهد نمود

-  كالاي شما در بازيران به فروش برود
- وجه كالاي فروش رفته از طريق سرويس پرداخت آنلاين امن بازيران به حساب شما واريز گردد
- شما در حراج كالايي شركت كرده باشيد، و برنده حراج شويد
- رمز عبور خود را فراموش كرده باشيد و درخواست رمز عبور جديد كنيد

پشتيباني بازيران
Support
sms
by محمد بابائی on Wed, Jan 19 2011 2:09 PM
Last Edit: Wed, Jan 19 2011 2:09 PM
سلام چگونه می توانم از خدمات sms سایت استفاده کنم این سیستم در سایت شما فعال می باشد
Guest